LEVY'S

LEVY'S Eventcatering & Delivery

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij LEVY'S. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 20:30 Wa
8 mei 2022 om 23:30 Ben lekkere dingen gewend maar dit viel helaas erg tegen. Brood met smeersels en de carpaccio was lekker maar de stoofvleesschotel was slecht. Geen salade erbij,friet kei hard en heel vet,stoofvlees wel lekker.Erg jammer voor 10 euro dit .
3 mei 2022 om 13:46 Ruim van tevoren online besteld. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd.
30 apr 2022 om 19:10 Het was heerlijk en zelfs binnen de tijd .
28 apr 2022 om 15:47 Slecht! De kip burgers waren steenkoud!
23 apr 2022 om 19:16 Bezorging was snel. Eten was al helaas koud.
9 apr 2022 om 20:29 Het eten was zo mega lekker!! En het werd ook nog eens 10 minuten eerder bezorgd! Top ervaring
2 apr 2022 om 19:33 Altijd goed. Waren 1 ding vergeten. Keurig opgelost.
26 mrt 2022 om 18:51 ipv kwaliteit, was het erg matig. Een gedeelte hadden ze niet, er werd netjes gebeld met een alternatief. Toen kwam het. Burger was koud, sauzen niet geleverd en terwijl ik betaalde voor twee cheesecaken, kreeg ik 1 door de midden gesneden, 2 hapjes.
23 mrt 2022 om 19:28 Het eten was gelukkig erg lekker, hoewel we er lang op moesten wachten. Het eten werd zo'n half uur te laat bezorgd, en er kwam geen excuus van de bezorger. Dat kan netter.
22 mrt 2022 om 19:26 Supersnel bezorgd door vriendelijke bezorgster en lekker gegeten! Loaded Fries en Hamburgermenu. Het was weer lekker!
20 mrt 2022 om 15:19 De poffertjes waren helaas niet warm meer en dat was jammer, ook zou er jam en roomboter op zitten maar er zat alleen poedersuiker op. De bezorgtijd was dit keer erg lang, ruim 1,5 uur gewacht dat is langer dan ik gewend ben.